Vores værdier

Erfaring, kvalitetsbevidsthed, omhu, sans for detaljer.

Det indgår alt sammen i vores danske design-DNA og i vores håndværksmæssige tilgang til produktion af inventarløsninger.

Det betyder, at hvert element er forarbejdet ud fra en enkel, men alligevel ambitiøs idé: At skabe smukt, enkelt og funktionelt design, der kan bruges igen og igen.

Vores historie

Godt design er at skabe blik for nye muligheder

Sammen om 167 års erfaring

Unikke produkter og features

Sammen er vi stærkest

Hos Danish Healthcare Design har vi truffet et valg. Et valg der skal sikre, at de løsninger vi leverer, er optimeret bedst muligt. Konsekvensen af dette valg er, at vi altid samarbejder med branchens mest professionelle interessenter, der kan bidrage med mere viden, end vi selv besidder.

Vi samarbejder med en lang række dentaldepoter, og sikrer os derved både dyb og opdateret viden om klinikkens tekniske set-up, arbejdsgange og tankerne bag en ny klinik. 

Alt sammen vigtige faktorer for at den færdige klinik er optimeret og individuelt tilpasset.

 

Samarbejdet udbygges fortløbende gennem de konkrete projekter, og via en åben, tillidsfuld og positiv dialog med udveksling af gode ideer. For os er det vigtigt, at samarbejdet defineres som et partnerskab med det fælles formål at levere klinikker i absolut topklasse.

Mød os her

Vi udstiller løbende vores produkter på fagmesser og kongresser i Skandinavien og Nordeuropa.

 

Vi mener, at vores produkter og løsninger fortjener at blive vist frem, så vores kunder og samarbejdspartnere ved selvsyn kan opleve vores unikke kvalitet og de forskellige muligheder for indretning af klinikken.

Vingsted Konferencecenter
11-13. Oktober
Vingsted Hotel & Konferencecenter, Vejle
Læs mere